Prva stran arrow Novice sobota, 24 marec 2018
Gasilske novice iz našega okoliša
PREGANJALI SMO ZIMO
Avtor: Tajni-K   
sobota, 18 februar 2017

V petek, 17.2.2017 so nas obiskali korenti iz Formina, občina Gorišnica, kjer je tudi naše prijateljsko PGD Formin. Veliko članov PGD Formin je tudi članov med korenti (kurenti). Po krajšem okrepčilu so korenti obiskali OŠ Dornberk, podružnico v Prvačini ter se nato podali v Medic hotel v Renčah in Dom upokojencev v Gradišču nad Prvačino. Na željo članov PGD Komen so korenti obiskali tudi Komen. V vseh krajih so bili korenti dobrosrčno sprejeti. Hvala KS Dornberk, Radošu in vsem drugim, seveda tudi Korentom, ki so pripomogli k organizaciji tega dogodka. Korenti so bili uspešni pri odganjanju zime, saj smo proti večeru že videli prve zvončke.

 Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ, nekaj pa tudi na naši FB strani.

 

 
TEČAJ ZA GASILCA PRIPRAVNIKA
Avtor: Tajni-K   
sobota, 11 februar 2017

S praktičnimi vajami, gašenje začetnega požara, so se končala predavanja na tečaju za gasilca pripravnika, ki je potekal v organizaciji  GZ Goriške. Obiskovalo ga je 12 članov PGD Dornberk in 29 članov novo ustanovljenega društva Renče - Vogrsko. Sedaj imajo kandidati  15 dni počitka oziroma časa za pripravo na zaključni izpit. Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

 

 
NOVOLETNI POŽAR NA POLJSKI GORI NAD BRANIKOM
Avtor: Tajni-K   
petek, 03 februar 2017
V najnovejši številki časopisa Gasilec je objavljen tudi članek našega PGD o požaru v novoletni noči. Vsebino si lahko preberete v nadaljevanju.
Preberite več...
 
KONČAN LIKOVNI NATEČAJ
Avtor: Tajni-K   
petek, 11 november 2016

Na Martinov petek smo v avli OŠ Dornberk zaključili že tradicionalni likovni natečaj, ki ga vsako leto v mesecu oktobru - mesecu požarne varnosti, organizirata PGD Dornberk in OŠ Dornberk. Tudi letos so se otroci zelo potrudili in narisali zelo lepe izdelke. Avtorji najlepših izdelkov so bili nagrajeni s priznanjem, medvedkom gasilcem in svinčnikom. Zahvaljujemo se tako učencem kot učiteljem OŠ in vrtca za sodelovanje.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ, nekaj pa na naši FB strani. 

 
OBISKALI VRTEC V PRVAČINI
Avtor: Tajni-K   
sreda, 09 november 2016

Sončno in toplo sredo smo izkoristili in z dvema voziloma obiskali otroke iz vrtca v Prvačini. Otroci so v pogovoru pokazali odlično znanje o gasilskih vozilih in opremi, še posebej pa so dobro poznali vse kar se nanaša na telefonsko številko 112. Kljub temu so si z zanimanjem ogledali vozili in opremo ter na koncu še pošpricali igrišče.Čas je hitro minil, napravili smo še nekaj "gasilskih" fotografij in že je bil čas za kosilo.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ. 

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 46 - 50 od 205
© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net