Prva stran arrow Novice sobota, 21 julij 2018
Gasilske novice iz našega okoliša
NASTOP VETERANOV V PGD POBREŽJE
Avtor: Tajni-K   
sobota, 20 maj 2017

V petek, 19.5.2017  so se člani tekmovalne desetine starejših gasilcev iz našega društva udeležili memorialnega tekmovanja Krek-Krajnik za starejše gasilce in gasilke, ki ga je organiziralo PGD Pobrežje. Naši veterani so dobro nastopili in osvojili 9 mesto med več kot 20 ekipami. Poleg rezultata pa je pomembno tudi druženje.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ. 

 
NA GASILSKEM TEKMOVANJU BILI ODLIČNI
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 15 maj 2017

V soboto, 13.5.2017  je na prostoru salonita Anhovo potekalo gasilsko tekmovanje GZ Goriške v gasilsko športnih disciplinah. V dopoldanskem času so se med sabo pomerile mladinske tekmovalne ekipe, v popoldanskem času pa članske ekipe. Na tekmovanju je sodelovalo tudi nekaj tekmovalnih ekip iz GZ Ajdovščina. Naše društvo je imelo 2 ekipi pionirjev, eno ekipo pionirk, mladincev in mladink ter članov A in starejših gasilcev. Prav v vseh kategorijah so naše desetine dosegle prvo mesto, druga ekipa pionirjev pa 2 mesto. Iskrene čestitke mentorjem in tekmovalcem, ki so poleg pripravljenosti pokazali tudi velik občutek za fair play, saj so marsikateri drugi ekipi pomagali z opremo. Tekmovanje je brezhibno potekalo v organizaciji GZ Goriške in PIGD Salonit Anhovo. Na tekmovanju so sicer nastopile 4 ekipe pionirjev, dve ekipi pionirk, ena ekipa mladink in 4 ekipe mladincev, dve ekipi članov A, ena ekipa članic A, 3 ekipe članov B in 2 ekipi članic B. Nastopila je tudi ena ekipa starejših gasilcev.                                                                                                          Naše ekipe so si priborile nastop na regijskem tekmovanju, ki bo 3.6.2017 v Cerknem.

 Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ, še več pa na naši FB strani.

 

 
VELIKA UDELEŽBA ČLANOV PRI SVETI MAŠI
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 08 maj 2017
V soboto 6.5.2017 je v domači cerkvi Svetega Danijela v Dornberku potekala sveta maša za praznik Sv. Florjana, zavetnika gasilcev.
Praznik sv. Florjana je sicer 4. maja, vendar smo mašo tudi letos tradicionalno organizirali v soboto. Maše se je udeležilo večje število starejših članov kot tudi pionirjev in mladincev. Tudi letos se je našemu vabilu odzval vikar vojaškega vikariata, gospod Miran Pregelj. Pri izvedbi svete maše je sodeloval naš Moški pevski zbor. Po končanem bogoslužju smo se vsi člani in gostje zbrali v prostorih PGD Dornberk, kjer smo se zadržali v prijetnem druženju.
 
VABILO NA MAŠO
Avtor: Tajni-K   
sreda, 03 maj 2017

V soboto, 6.5.2017 ob 19.30 uri bo v domači cerkvi Svetega Danijela potekala sveta maša, ki bo namenjena gasilcem ob prazniku Svetega Florjana, zaveznika gasilcev.

Vabljeni vsi člani društva. Zbor bo ob 19.00 uri pred gasilskim domom. Maše se udeležimo v uniformah ali delovnih oblekah. 

 
PRENEHANJE VELIKE POŽARNE OGROŽENOSTI
Avtor: Tajni-K   
nedelja, 16 april 2017
Na podlagi 8. člena uredbe o varstvu pred požarom v naravnem okolju (Uradni list RS, št. 20/14), Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje s 15. aprilom 2017 razglaša prenehanje velike požarne ogroženosti naravnega okolja, razglašene 1. aprila 2017, na območju občin Koper, Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina, Komen, Vipava, Ajdovščina, Nova Gorica, Kanal, Brda, Miren – Kostanjevica, Renče – Vogrsko in Šempeter – Vrtojba. 
V navedenih občinah bosta Inšpektorat RS za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami in Policija prenehala izvajati poostren nadzor.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 46 - 50 od 218
© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net