Prva stran arrow Novice ponedeljek, 23 maj 2022
Gasilske novice iz našega okoliša
RADI DELAMO DOBRO
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 29 april 2019

Današnjega dne smo se tudi člani PGD Dornberk predstavili kupcem v marketu Mercator v Dornberku. Pred marketom je bil na ogled najnovejši gasilski kamion GVC 16/25.  Naša predstavitev v projektu Radi delamo dobro ki se konča z jutrišnjim dnem je potekala nekoliko drugače kot je v navadi. Kupcem smo pomagali nositi težje kupljene izdelke v avtomobile, malo smo zalili rožice in malo uredili okolico marketa. Vsekakor pa smo se na tak način zahvalili vsem kupcem in zaposlenim za podporo in dobro sodelovanje.

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
VABILO NA SVETO MAŠO
Avtor: Tajni-K   
petek, 26 april 2019
V soboto, 4 5.2019 ob 19.00 uri bo v domači cerkvi Svetega Danijela v Dornberku potekala sveta maša za praznik Sv. Florjana, zavetnika gasilcev. Vabljeni vsi člani društva. Zbor v uniformah ali delovnih oblekah ob 18.30 pred GD.
 
TEKMOVANJE GZ GORIŠKE V GASILSKI ORIENTACIJI
Avtor: Tajni-K   
nedelja, 14 april 2019

V soboto, 13.4.2018 je Gasilska zveza Goriške, v sodelovanju s PGD Renče-Vogrsko, organizirala tekmovanje v gasilski orientaciji. Začetek in samo tekmovanje se je odvijalo v okolici stavbe občine v Bukovici, zaključek pa je potekal v prostorih PGD Renče-Vogrsko v Renčah. Tekmovanja se je udeležilo 24 ekip iz petih PGD, ki so članice GZ Goriške. Iz našega PGD so se tekmovanja udeležile 1 pionirska ekipa, ena ekipa pionirk, 4 ekipe mladincev in 3 ekipe mladink. Kljub hladnemu in na začetku tudi deževnemu vremenu so vse nastopajoče ekipe pokazale veliko znanja in spretnosti, saj so bile kazenske točke bolj izjema. Tudi naše ekipe so se dobro odrezale saj so pionirke osvojile 2 mesto, pionirji 8 mesto, mladinke 1., 2. in 3. mesto, mladinci pa 1., 2., 7. in 8 mesto. Z rezultati smo izredno zadovoljni, saj se bomo regijskega tekmovanja, ki bo potekalo v Cerknem, udeležili s 5 ekipami. Iskrene čestitke mentorjem in vsem tekmovalcem.

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
DRŽAVNO TEKMOVANJE V KVIZU GASILSKE MLADINE
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 01 april 2019

Na Šolskem centru Krško-Sevnica v Krškem je v soboto,  30. marca 2019, potekal državni kviz gasilske mladine. Med seboj se je pomerilo 111 ekip pionirjev, mladincev in gasilcev pripravnikov. Tekmovanja se je udeležila tudi ekipa pionirjev našega društva, ki si je nastop zagotovila z dobrim nastopom na regijskem tekmovanju. Ekipo so sestavljale Manca, Natalija in Lea, ki jih je vodil Žiga Pavlica. Naše pionirke so pokazale odlično teoretično znanje in hitrost pri izvedbi praktičnih vaj, ki so jih končale brez kazenskih točk. Skupni seštevek točk je pokazal, da so osvojile 26. mesto od 38 ekip v svoji kategoriji. Vse ekipa so si bile dokaj skupaj in so o uvrstitvi odločale malenkosti. Iskrene čestitke vsem mentorjem PGD Dornberk in tekmovalcem, ki so letos sodelovali pri tekmovanju v kvizu in s svojim nesebičnim delom pripomogli k uvrstitvi ekipe na državno prvenstvo  – 26. mesto v državi je super rezultat.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
PREKLIC OGROŽENOSTI NARAVNEGA OKOLJA
Avtor: Tajni-K   
sreda, 20 marec 2019

URSZR je z včerajšnjim dnem, 19.3.2019 preklicala veliko požarno ogroženost naravnega okolja tudi za območje MO Nova Gorica. Kljub temu pa še vedno priporočamo pazljivo ravnanje pri morebitnem kurjenju odpadkov v bližini gozdov.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 46 - 50 od 292
© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net