Prva stran arrow Novice arrow DOBILI SMO STARO-NOVO VODSTVO PGD petek, 22 marec 2019
DOBILI SMO STARO-NOVO VODSTVO PGD
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 12 marec 2018

V soboto, 10.3.2018 smo v prostorih OŠ Dornberk izvedli Občni zbor našega društva. Od 113 vabljenih se ga je udeležilo 73 članov. Vabilu so se, poleg vabljenih predstavnikov sosednjih in prijateljskih PGD, odzvali tudi predsednica KS Dornberk Štefka Sušič, direktor JZGRD Nova Gorica, Aleš Markočič ter Andrej Biaggio, svetovalec župana MONG za področje CZ. Vsi so se zahvalili za naše delo in nam zaželeli dobro delo tudi naprej. Občni zbor se je pričel z nastopom našega moškega pevskega zbora in je nato potekal tekoče v skladu z dnevnim redom. Prisotni so soglasno sprejeli vsa predstavljena poročila, iz katerih je bilo razvidno delo v letu 2017. Sprejet pa je bil tudi načrt dela za 2018. Ker je bilo volilno leto, smo tudi mi izvolili nove funkcionarje in organe društva.  Ponovno je bil izvoljen predsednik Simon Justin. Damjan Doplihar pa je bil izvoljen za poveljnika društva. Nov predsednik nadzornega odbora je postal Radoš Kavčič, člana pa sta Tomaž Cotič in Severin Doplihar. Zamenjava je bila tudi v disciplinski komisiji in sicer je bil za predsednika izvoljen Dušan Rojc, za člana pa Skomina Klavdij in Erik Skomina. Občni zbor je potrdil predsednikov predlog za člane UO in sicer: namestnik predsednika bo Borut Skomina, tajnik bo Vanja Kavčič, člani pa še Ivan Vidmar, Dušan Rojc, Klavdij Skomina, Branko Žorž in Marko Doplihar. Prav tako so bili potrjeni predlogi za nove člane poveljstva, ki so: namestnik poveljnika bo Božo Plahuta, podpoveljnika bosta Rok Berce in Dušan Rojc, pomočniki pa bodo Andrej Berce, Erik Skomina, Jernej Rojc, Mateja Cotič in Kristijan Vodopivec. Čestitke in dobro delo vsem izvoljenim članom. Letos so priznanja, odlikovanja in napredovanja prejeli naslednji člani: za 10 let aktivnega dela v PGD so  značke in diplome prejeli Andrej BERCE, Matija BERCE, Matija COTIČ, Maja KOBAL, Klemen MRAVLJA, Maruša MRAVLJA, Klemen ROJC, Luka ŠINIGOJ ter Tomaž VODOPIVEC. Za 40 let aktivnega dela je značko in diplomo prejel Aleš ŠINIGOJ, za 50 let aktivnega dela v PGD Ivan Vidmar, za 60 let aktivnega dela v PGD pa je dobil priznanje Rafael VODOPIVEC. Za 10 let operativnega dela so značko z diplomo prejeli Rok BERCE, Marko DOPLIHAR in Marijan REJC, za 30 let operativnega dela pa Tomaž COTIČ, Dušan ROJC in Klavdij SKOMINA.
Priznanje Gasilske zveze III. stopnje so prejeli David DOPLIHAR, Erik MREVLJE, Silvan ŠINIGOJ in Laura ZORN. Priznanje Gasilske zveze II. stopnje so prejeli: Dean BAŠA, Jožica ČOTAR, Valentin MOZETIČ in Aleš ŽIVEC.
Priznanje Gasilske zveze I. stopnje sta prejela: Damjan DOPLIHAR in Božo PLAHUTA.
Z uspešno opravljenim tečajem so v čin »gasilec «  napredovali: Matija Cotič, Klemen Mravlja, Mrevlje Danijel, Erik Mrevlje, Jernej Rojc, Kristjan Stubelj, Erik Šinigoj, Luka Šinigoj in Laura Zorn.
V čin Nižji gasilski častnik I sta napredovala Božo PLAHUTA in Erik SKOMINA. V čin NGČ II pa Tomaž COTIČ.
Po uradnem delu je sledilo druženje vseh udeležencev pozno v noč.
Nekaj fotografij si lahko ogledate na naši FB strani.

 

 

 

 

 

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net