Prva stran arrow Prva stran arrow DELOVEN VIKEND torek, 23 julij 2019
DELOVEN VIKEND
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 03 september 2018

Pretekli vikend je bil tudi za člane PGD Dornberk kar »naporen«. V petek, 31.8.2018 smo se udeležili slavnostne seje PGD Komen, ki je praznoval 70-letnico ustanovitve in delovanja. Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ. V soboto, 1.9.2018 pa smo se udeležili tudi slavnosti, ki jo je organiziralo PGD Komen. Ob tej priliki jim je župan občine Komen izročil 20 novih zaščitnih oblek.

V soboto, 1.9.2018 smo se udeležili tudi slavnosti ob 70-letnici ustanovitve PGD Nova Gorica. Na slavnosti smo sodelovali z vozilom GVGP-2, ki ga je Marko Doplihar vozil v paradi, v spremstvu 10 naših članov, ki so tudi sodelovali v mimohodu gasilske parade. Manjkal ni niti naš praporščak Rafael Vodopivec. Veseli smo, da je društvo ob tej priliki prejelo novo vozilo za gozdne požare, ki ga je kupila MO Nova Gorica in je ključe vozila poveljniku PGD Nova Gorica izročil župan MO Nova Gorica, Matej Arčon. Društvo pa je ob tej priliki razvilo nov prapor.

Gasilci PGD Dornberk čestitamo PGD Komen in PGD Nova Gorica za opravljeno delo in praznovanje jubileja in se jima zahvaljujemo za dosedanje sodelovanje.

V nedeljo pa se je tekmovalna ekipa starejših gasilcev udeležila 25. meddruštvenega gasilskega tekmovanja za pokal Bohinja, ki je potekal v Bohinjski bistrici. Kljub temu, da nas je občasno malo zalil dež, so člani odlično nastopili in med 12 ekipami dosegli 4. mesto. V Dornberk  pa smo se vrnili s pokalom za najbolj oddaljeno ekipo, kar pa tudi nekaj šteje J. Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
< Nazaj   Naprej >

Naključna fotografija

Facebook

© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net