Prva stran arrow Novice sreda, 12 maj 2021
Gasilske novice iz našega okoliša
VABILO NA SVETO MAŠO
Avtor: Tajni-K   
petek, 26 april 2019
V soboto, 4 5.2019 ob 19.00 uri bo v domači cerkvi Svetega Danijela v Dornberku potekala sveta maša za praznik Sv. Florjana, zavetnika gasilcev. Vabljeni vsi člani društva. Zbor v uniformah ali delovnih oblekah ob 18.30 pred GD.
 
TEKMOVANJE GZ GORIŠKE V GASILSKI ORIENTACIJI
Avtor: Tajni-K   
nedelja, 14 april 2019

V soboto, 13.4.2018 je Gasilska zveza Goriške, v sodelovanju s PGD Renče-Vogrsko, organizirala tekmovanje v gasilski orientaciji. Začetek in samo tekmovanje se je odvijalo v okolici stavbe občine v Bukovici, zaključek pa je potekal v prostorih PGD Renče-Vogrsko v Renčah. Tekmovanja se je udeležilo 24 ekip iz petih PGD, ki so članice GZ Goriške. Iz našega PGD so se tekmovanja udeležile 1 pionirska ekipa, ena ekipa pionirk, 4 ekipe mladincev in 3 ekipe mladink. Kljub hladnemu in na začetku tudi deževnemu vremenu so vse nastopajoče ekipe pokazale veliko znanja in spretnosti, saj so bile kazenske točke bolj izjema. Tudi naše ekipe so se dobro odrezale saj so pionirke osvojile 2 mesto, pionirji 8 mesto, mladinke 1., 2. in 3. mesto, mladinci pa 1., 2., 7. in 8 mesto. Z rezultati smo izredno zadovoljni, saj se bomo regijskega tekmovanja, ki bo potekalo v Cerknem, udeležili s 5 ekipami. Iskrene čestitke mentorjem in vsem tekmovalcem.

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
DRŽAVNO TEKMOVANJE V KVIZU GASILSKE MLADINE
Avtor: Tajni-K   
ponedeljek, 01 april 2019

Na Šolskem centru Krško-Sevnica v Krškem je v soboto,  30. marca 2019, potekal državni kviz gasilske mladine. Med seboj se je pomerilo 111 ekip pionirjev, mladincev in gasilcev pripravnikov. Tekmovanja se je udeležila tudi ekipa pionirjev našega društva, ki si je nastop zagotovila z dobrim nastopom na regijskem tekmovanju. Ekipo so sestavljale Manca, Natalija in Lea, ki jih je vodil Žiga Pavlica. Naše pionirke so pokazale odlično teoretično znanje in hitrost pri izvedbi praktičnih vaj, ki so jih končale brez kazenskih točk. Skupni seštevek točk je pokazal, da so osvojile 26. mesto od 38 ekip v svoji kategoriji. Vse ekipa so si bile dokaj skupaj in so o uvrstitvi odločale malenkosti. Iskrene čestitke vsem mentorjem PGD Dornberk in tekmovalcem, ki so letos sodelovali pri tekmovanju v kvizu in s svojim nesebičnim delom pripomogli k uvrstitvi ekipe na državno prvenstvo  – 26. mesto v državi je super rezultat.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
PREKLIC OGROŽENOSTI NARAVNEGA OKOLJA
Avtor: Tajni-K   
sreda, 20 marec 2019

URSZR je z včerajšnjim dnem, 19.3.2019 preklicala veliko požarno ogroženost naravnega okolja tudi za območje MO Nova Gorica. Kljub temu pa še vedno priporočamo pazljivo ravnanje pri morebitnem kurjenju odpadkov v bližini gozdov.

 
EKIPA PIONIRJEV SE JE UVRSTILA NA DRŽAVNO TEKMOVANJE V KVIZU
Avtor: Tajni-K   
nedelja, 17 marec 2019

Regijski kviz za gasilsko mladino v severnoprimorski regiji je bil izpeljan v soboto, 16.3.2019 v Bovcu. Iz našega PGD sta se tekmovanja udeležili dve ekipi pionirjev, ki sta si nastop priborile na tekmovanju GZ Goriške, kjer sta dosegli prvo in drugo mesto. Tudi na regijskem tekmovanju sta se odrezali odlično, saj je prva ekipa dosegla 2. mesto druga pa 6. mesto. Naša ekipa pionirjev bo zastopala naš PGD in tudi GZ Goriške na državnem tekmovanju, ki bo 30.3.2019 v Krškem. Želimo jim vso srečo. Iskrene čestitke za prizadevnost si zaslužijo vsi tekmovalci in mentorji.

Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 36 - 40 od 281
© 2008-2011 PGD Dornberk :: Izvedba: 1splet.net